Service

Oma weet raad

 

LEVERING


Als ik vandaag bestel hoe lang duurt het voordat ik het shirt in huis heb?

Ons productieteam is binnen 1 of 2 dagen klaar. Dan wordt het verzonden met een een superlangzame koeriersdienst. En die doet er nog 4 a 5 dagen over. Als je zeker wilt zijn reken je een week en dan heb je het vrijwel altijd binnen. In het extreemste geval is onze koerier spoorloos en duurt het 8 dagen. Hier kun je uitrekenen hoe lang het precies duurt

 

Kunnen jullie ook sneller leveren?

Ja dat kunnen we. Dit heet Express levering. En dan gaat het vliegensvlug. Ook dat kun je hier bekijken.

 

KLACHTEN


 

Past het niet? Stuur het terug. 30 dagen lang.

Oma is een schatje, ze ruilt het shirt of geeft je geld terug. Dit zijn je opties https://help.spreadshirt.com/hc/nl/articles/207165559

 

OVER DE KLEDING


 

Hoe vallen de shirts?

Gewoon, omlaag met een zachte landing. Naast elk shirt staat trouwens ook een maattabel. Zo kun jij met een rolmaat om je middel meten welke maat je hebt. Valt mee he?

Hebben jullie ook rompertjes?

Jazeker, ook aan onze kleine medemensen is gedacht. We hebben babykleding, rompertjes, en kindershirts. Maar deze producten vind je vooral als je naar Zelf je Shirt Ontwerpen en hier zelf aan de slag gaat. 

 

OVER DE BEDRUKKING


 

Stinkt het shirt?

Gooi het in de wasmachine en gebruik vaker een beetje deo. En soms bij Digital Direct druk (meer dan 3 kleuren) ruikt het een beetje naar de machine. Dit is na 1 keer wassen verdwenen.

 

Hoe is de kwaliteit van de bedrukking?

Alleen het allerbeste voor jou. Alle shirts worden met de hand gemaakt door de naaisters uit ons atelier! Na 200 keer wassen is het natuurlijk niet echt meer helemaal top, maar welke kleding is dat wel. Trouwens als je je houdt aan de wasvoorschriften van oma kun je nog een heel eind komen! 

 

Dat shirt-ontwerp met die banaan, kan die ook in het bruin?

In de Shirtdesigner kan je alle zelf aanpassen. De kleur, de grootte en je kunt het ontwerp zelfs omdraaien. Voor Oma is niets te gek. 

 

Wordt een shirt echt met de hand bedrukt?

Jazeker. Kijk daarvoor dit filmpje uit ons naai-atelier.

 

Hoe wordt een shirt gemaakt bij Shirtwinkel Halvegaren.nl?

Bekijk hier hoe een shirt bij Shirtwinkel Halvegaren.nl wordt gemaakt. Ieder shirt is uniek en de kwaliteit wordt zorgvuldig gechecked!

 

OVERIGE VRAGEN


 

Hebben jullie ook kadobonnen?

Jaaaazeker! En wat leuk dat je aan ons denkt bij een kadootje. Een shirtje van Halvegaren is natuurlijk wel een supergaaf kado. Stuur ons maar een mailtjemet je gegevens dan sturen wij jou een kadobon en een rekeningnummer waar je centjes naar toe mogen.  

 

Ik heb een idee, maar ik kan het niet uitvoeren. Kunnen jullie mij ook helpen?

Vast en zeker wel. Neem  contact met ons op en dan vertellen we je meer.

  

Nog steeds vragen?

Neem contact met de lieverds van de klantenservice via +31 30 3100057 (nummer van ons naai-atelier Spreadshirt) of via info@halvegaren.nl. Doe je Oma de groeten als je haar zelf aan de lijn krijgt?

Error parsing XSLT file: \xslt\Footer.xslt