Vragen en antwoorden

Vragen en antwoorden

Hoe wordt een shirt gemaakt bij Shirtwinkel Halvegaren.nl?

Bekijk hier hoe een shirt bij Shirtwinkel Halvegaren.nl wordt gemaakt. Ieder shirt is uniek en de kwaliteit wordt zorgvuldig gechecked!

Valt een shirt groot, klein of precies goed?

Onze leverancier Spreadshirt heeft een geweldig overzicht voor alle shirts die wij en dus zij leveren. Daar staat onderaan iedere pagina van een product een matentabel. Zo, daar red je je geloof ik wel mee! 

Hebben jullie ook kadobonnen?

Jaaaazeker! En wat leuk dat je aan ons denkt bij een kadootje. Een shirtje van Halvegaren is natuurlijk wel een supergaaf kado. Stuur ons maar een mailtje met je gegevens dan sturen wij jou een kadobon en een rekeningnummer waar je centjes naar toe mogen.  

Dat ene ontwerp met die banaan.. kan die ook in het groen?

Mocht het ontwerp op het shirt niet precies zijn wat je wilt, dan kun je in de Shirtdesigner precies kiezen welke kleuren het ontwerp krijgt, hoe groot die is, je kunt hem draaien, voor of achterkant etc etc. Er is mieters veel mogelijk! 

Als ik vandaag bestel hoe lang duurt het voordat ik het shirt in huis heb?

Ons productieteam is binnen 1 of 2 dagen klaar. Dan wordt het verzonden met een een superlangzame koeriersdienst. En die doet er nog 4 a 5 dagen over. Als je zeker wilt zijn reken je een week en dan heb je het vrijwel altijd binnen. In het extreemste geval is onze koerier spoorloos en duurt het 8 dagen.

Ik heb een idee, maar ik kan het niet uitvoeren. Kunnen jullie mij ook helpen?

Vast en zeker wel. Neem  contact met ons op en dan vertellen we je meer.