Je eigen shirt ontwerpen, mieters hoor. Maar hoe werkt dat?
Korte instructies bij het werken met de Shirtdesigner

 • Stap 1: Selecteer een product

  Voor de eigenwijze mensen en creatieve geesten is er de Shirtdesigner. Bepaal zelf hoe je shirtje/trui/hondentrui/muts wordt. We beginnen bij het product. Kies iets uit wat jij wilt gaan bedrukken. Kies een categorie (man, vrouw, kind, accessoires), een maat en een kleur.

 • Stap 2: Ontwerp uitzoeken

  Als je een ontwerp van Halvegaren wilt kun je onder het 2e knopje "Ontwerp uitzoeken" aan de linkerkant een design van ons uitzoeken. Deze staan onderverdeeld in categorien, welke ook onze themashops zijn. Als een design lichtgrijs wordt weergegeven betekent dit dat het niet geschikt is voor dit product. Je zult een ander design of een ander product moeten kiezen.

 • Optioneel: Stap 3: Tekst toevoegen

  Mocht je nog een eigen tekst willen toevoegen aan je product, dan ben je hier goed. Onder het derde knopje zit deze optie verscholen. Hier kun je een lettertype kiezen, een grootte en een kleurtje. Met de tools kun je het ontwerp verkleinen, draaien, vergroten en verwijderen.

 • Stap 4: Foto uploaden

  Mocht je zelf nog wat leuks hebben, een vakantiekiekje of die unieke foto van je oma in haar rolstoel die een wheelie doet, dan kun je die hier op een shirt zetten. Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Het lijkt wel een tell-sell reclame. It's amazing Mike!